Om Moveout


Moveout er oprettet i 2011, som en enkeltmandsvirksomhed. Virksomheden står på tre ben. Salg af Know how, Salg af grej til udelivet, afviking af Kurser og Events.

Jeg bidrager til udarbejdelsen af Naturfagsmarthon gennem Naturvidennskaberneshus i Bjerringbro, pædagogisk konsulent i forbindelse med udgivelser fra Landbrug og Fødevare samt produktion af egne materialer til kursusbrug.

Jeg sælger grej og udstyr til aktiviteter i uderummet, hvor salget af bålgryder er enestående. Derudover sælger jeg termokander fra Stanley, rygsække fra Lowe, Opinel foldeknive, Trangia, Optimus og Jetboil, grej fra Light my Fire, Ipad covers  og meget meget mere. Køb det gennem webshoppen eller ring og lad mig give dig en “god” pris på et produkt. Jeg forhandler langt mere end du ser i webshoppen, så hold dig ikke tilbage for at få et hurtigt godt tilbud.

Endelig afvikler jeg kurser og events. Kurser er primært for skoler og institutioner som har brug for et saltvandsindsprøjtning med nye ideer til leg og undervisning i uderummet. Derudover afholder jeg gerne events for privat og virksomheder som gerne vil have en sjov dag i personaleklubben, teamwoork’s træning eller måske en rund fødslsdag under åben himmel.